Kringloop Groene Kruis

Bel 06 8300 8746 (maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur)

HUIS LEEGHALEN GRATIS - Kringloop Groene Kruis

Kringloop Groene Kruis heeft jarenlange ervaring in het leeghalen van huizen. Onze ontruimingen worden door een vast team van professionele ontruimers uitgevoerd.

Een huis leeghalen na overlijden of bij verhuizing is vrijwel altijd een emotionele gebeurtenis, stressvol, tijdrovend, lichamelijk zwaar, vuil en stoffig werk. Hierbij helpt het Groene Kruis u graag bij het ontzorgen.

Gratis huis leeghalen door Kringloop Groene Kruis, werkwijze in 5 stappen:

1. U belt met Kringloop Groene Kruis voor een gratis en vrijblijvende kijkafspraak, telefoonnummer ontruimingsdienst.: 06 1997 3953 (bereikbaar maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur).
2. In het huis van ontruiming bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden (b.v. leeghalen van het huis met verwijderen en afvoeren van de vloerbedekking).
3. Na de kijkafspraak ontvangt u van ons geheel vrijblijvend per email een voorstel met de gemaakte afspraken (binnen 24 uur).
4. Na uw akkoord gaan wij snel, vakkundig en zorgvuldig aan de slag.

Wij halen het huis gratis leeg met de verkoopbare huisraad, de niet verkoopbare huisraad en afval (o.a. oude vloerbedekking) moet naar de vuilstort.

Deze niet verkoopbare huisraad en afval kunt u zelf wegbrengen naar de vuilstort, deze optie is de gratis of de kringloop voert deze af tegen een vergoeding afhankelijk van het aantal kilo's afval en transport (de vergoeding wordt vooraf bepaald welke staat in ons voorstel, dus geen verrassingen achteraf).

U kunt hierna kiezen om zelf het huis schoon te maken of de kringloop maakt tegen een kleine vergoeding het huis bezemschoon en sleutelklaar voor woningbouw of makelaar.

Voor het verwijderen van vloerbedekking en andere klussen in en rond het huis vraagt de kringloop een vergoeding, deze klussen kunnen o.a. bestaan uit:

- leeghalen van zolder (vliering), berging, kelder, garage of schuur.
- railsen, spijkers en schroeven verwijderen uit muren en plafonds hierbij de gaatjes netjes dichten.
- verwijderen van hanglampen en nieuwe kroonsteentjes bevestigen.
- de tuin opruimen en het snoeien van de beplanting.
- schoonmaken van het huis (veegschoon).

Alles is bespreekbaar, we kunnen veel en hebben hier de juiste mensen voor.

5. Het huis wordt aan u opgeleverd volgens de gemaakte afspraken.

Kringloop Groene Kruis heeft een eigen kringloopwinkel, de goederen welke worden verkregen uit ontruimingen worden daar verkocht, hierdoor kan het Groene Kruis over het algemeen goedkoper werken dan een reguliere ontruimer.

Hieronder de 3 meest voorkomende ontruimingen:

1. De kringloop haalt uitsluitend de verkoopbare huisraad op, het afvoeren van de niet verkoopbare huisraad en afval is voor de opdrachtgever.

2. Standaard ontruiming: het volledige huis wordt leeggehaald (alle verkoopbare- en niet verkoopbare huisraad).

3. Complete ontruiming: het volledige huis wordt leeggehaald (alle verkoopbare en niet verkoopbare huisraad).
De vloerbedekking (tapijt, zeil of laminaat) wordt verwijderd en afgevoerd.
De hanglampen worden verwijderd en nieuwe kroonsteentjes worden bevestigd.
Alle gordijnen, vitrage, lamellen, luxaflex en railsen worden verwijderd.
De railsen, spijkers en schroeven in muren en plafonds worden verwijderd en de gaatjes worden hierbij netjes dichtgemaakt.
Alles is bespreekbaar, als voorbeeld ook het leeghalen van uw tuin, berging of enkel een zolder.

In tegenstelling tot andere ontruimers vernietigd het Groene Kruis niet de inboedel maar geeft deze een nieuwe kans in onze kringloopwinkel, hierbij wordt ook als doel gediend het hergebruiken van 2de hands inboedels en het ontlasten van het milieu hierdoor wordt ook de afvalberg verminderd.

Overige huisraad welke wij niet verkopen in onze kringloopwinkel schenken wij gratis aan stichtingen en kerkelijke organisaties o.a. aan het Leger des Heils.

Het Groene Kruis is tevens sponsor van goede doelen, wij sponsoren uitsluitend stichtingen en kerkelijke organisaties met een ANBI status.

Het Groene Kruis is tevens een erkend leerbedrijf van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) welke scholieren / studenten de beste praktijkopleiding bieden met uitzicht op een baan.

Onze ontruimingsdienst bieden wij in de volgende gemeente aan: Leiden, Leiderdorp, Hoogmade, Koudekerk aan den Rijn, Zoeterwoude Dorp, Zoeterwoude Rijndijk, Hazerswoude, Stompwijk, Benthuizen, Zoetermeer, Oegstgeest, Warmond, Voorhout, Sassenheim, Lisse, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Wassenaar, Leidschendam, Rijswijk, Voorburg, Den Haag en Scheveningen.

Wij halen geen huizen leeg in de gemeenten: Amsterdam, Rotterdam, Delft, Gouda en Utrecht.

Wij halen de volgende objecten leeg: huis, huizen, huurhuis, koophuis, vakantiehuis, flat, appartement, studio, woonboot, villa, boerderij, kasteel, buitenhuis, boothuis, kerk, molen, drukkerij, museum, universiteit, laboratorium, bibliotheek, school, internaat, dierentuin, fabriek, groothandel, opslag, kamer, garage, kelder, berging, vliering / zolder, hospice, serviceflat, seniorenflat, seniorenhuis, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorgcentrum, verzorgingscentrum.

Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, gemeenten, notarissen, bewindvoerders, makelaars, curatoren, woningbouwcorporaties en zorgcentra.

Kringloop Groene Kruis werkt niet voor de deurwaarder uit ethische overtuigingen.

Tip Wij adviseren u om niet te wachten met het leeghalen van een huis tot de laatste week van de maand omdat deze veelal de drukste is voor onze kringloop wegens het opleveren per eerste van de nieuwe maand van huizen aan woningbouwcorporatie of makelaar.

Schakel ons dus tijdig in om teleurstellingen te voorkomen omdat wij veelal de laatste week van de maand zijn volgeboekt !

WAARSCHUWING: momenteel zijn er verschillende malafide bedrijven op het internet die hun ontruimingsdiensten aanbieden.
Dit gebeurd namelijk veel op google met professionele websites. Deze zijn herkenbaar als zij geen winkel of bezoekersadres hebben !